Search
Thursday 6 August 2020
  • :
  • :

Uskoro novo muzičko druženje “Majski folk susret” Bijeljina

U utorak, 28. maja 2019. godine, održaće se novo muzičko druženje, treće po redu ove godine, pod nazivom “Majski folk susret”. I ovoga puta primarni cilj ove muzičke manifestacije jeste promovisanje starih i novih pjesama, ali druženje prije svega. Naravno, tu je i takmičenje koje će još jednom biti nagrađeno od strane našeg saradnika Milana Mijatovića iz Varde koji za pobjednika folk parade obezbjeđuje besplatno snimanje singla, odnosno kompletnu pjesmu.
Fotografija Ekstre Starsa.
Pravo na učešće ostvaruju svi zainteresovani izvođači i instrumentalisti, uz numere prikladne ovakvim manifestacijama i javnom mjestu. Instrumentalisti mogu uzeti učešće isključivo u revijalnom dijelu programa, netakmičarski. Svaki učesnik može nastupati u takmičarskom, odnosno revijalnom dijelu programa. Prijave za učešće su zvanično počele 1. aprila. Svi zainteresovani mogu nam se javiti u inbox u vezi sa detaljima ili nedoumicama koje možda nismo iznijeli u ovom prilogu. Ulaz za publiku slobodan.
Prijave? Potrebno je da svaki zainteresovani učesnik ima snimljenu pjesmu ili cover, tim prije jer se pjesme izvode isključivo na plejbek. Pjesme moraju biti adekvatne i primjerene javnom mjestu, odnosno muzičkoj manifestaciji koja propagira gore navedeno, te ne smiju sadržavati uvrijedljive tekstove.Fotografija Ekstre Starsa.
Prijaviti se ranije? Ranije prijavljivanje svakako znači duže reklamiranje! Po potvrdi učešća i kotizacije za učešće, izrađuje se reklamni poster koji se skoro pa svakodnevno objavljuje na našim stranicama, odnsono sajtu, FB grupi i Ekstra Stars profilu, kao i periodičnim objavama kod maših medijskih prijatelja. Kotizacije se definitivno više ne mogu regulisati po dolasku, odnosno na dan održavanja muzičke manifestacije.
Sve plejbeke snima i objavljuje Foto-video studio “Stanko” Bijeljina na našoj fejsbuk platformi “Muzičke manifestacije” sa koje se isti mogu dijeliti i preuzimati. Pjesme koje su izvođene, a ranije su objavljene i zaštićene od strane izdavačkih kuća ili autora, ne objavljujemo na Jutjub kanalu. Muzičke manifestacije Extra Starsa, kao i ranije, isprati više lokalnih i regionalnih medija, naših medijskih prijatelja, što je u našim redovnim objavama više nego vidljivo. Voditelj programa Danijela Gudović. Vidimo se! Vaš Extra Stars.
Extra Stars.
macanovici.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.