Search
Monday 24 June 2024
  • :
  • :

NOVO IZ “VISION” VIDEO PRODUKCIJE: Camino Verde i Migos (Mirzad Pervanic) – Ovo Nisam Ja

“Vision” video produkcijska kuća jutros nas je obradovala i počastila novim video spotom i pravom muzičkom delicijom – “Ovo nisam ja”, u izvedbi karizmatične, te veoma popularne bihaćke grupe “Camino Verde” i Mirzada Pervanića Migosa.

Kako navodi Visionmedia.ba, “pjesma će se naći na novom albumu grupe “Camino verde”, koji nosi naziv “Šareno”, a koji je pripreman skoro pet mjeseci. Dio pjesama je rađen u Londonu, Minhenu, a dio u Sarajevu i Bihaću”.

“-Zadovoljni smo novim pjesmama, a najveća nam je radost što je album “šaren”. Pjesmu “Ovo nisam ja” davno sam napisao za Migosa. Međutim, njegova je ideja bila da to zajedno otpjevamo i zbog toga mi je drago, jer smo iz istog grada, poznajemo se godinama i uvijek smo jedan drugog podržavali, bez obzira što sad stanujemo na različitim krajevima Evrope – rekao je Ado Iftić, pjevač grupe “Camino verde”.

– Sjedili smo prije skoro dvije godine, Ado i ja, pored rijeke Une. Ispričao sam mu kakav je život “vani”, šta radim, i čime se bavim. Tad mi je obećao napraviti pjesmu da se malo vratim samostalnom pjevanju. Tako je i bilo. Moji prijatelji, od kojih bih izdvojio Mirka Šenkovskog Geronima, rekli su da mi je “potrefio” pjesmu i da je moram snimiti. Kada sam je slušao u pripremnoj verziji, tako sam uvijek čuo Adu da pjeva sa mnom. Nazvao sam ga i predložio duet – dodao je Migos”.

 
One thought on “NOVO IZ “VISION” VIDEO PRODUKCIJE: Camino Verde i Migos (Mirzad Pervanic) – Ovo Nisam Ja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.