Search
Friday 19 July 2024
  • :
  • :

Još jednom vas molim da spasimo ovo predivno, mlado biće…

Još jednom vas molim da spasimo ovo predivno, mlado biće…

Bitka za zivot Elene Halilagic djevojcice od 5g sa Izacica se nastavlja.Kao sto ste upoznati Elenina operacija u Rijeci nije uspijela ali je naravno unaprijed naplacena.Na slikama vidite racune od uplata iz Rijeke kao i predracun za novu operaciju u Becu .Rijeka je preporucila Zagreb a Zagreb je preporucijo Bec.Zasto ne BiH,da i ta opcija postoji ali taman toliko se ceka na red da Elena nebi ni docekala operaciju.
Novi predracun iznosi 11 600€ koliko kosta tretman od 10 dana boravka Elene u Becu.Na racunu od roditelja je ostalo 30 000 Kuna sto iiznosi 3850€. Kada se odbije od 11600€ dobijemo cifru od 7750€ koliko bi bilo potrebno prikupiti za Elenu.U racun ne upadaju dodatni troskovi odlaska u Bec njenih roditelja i boravka njene Majke .Elena treba da je u Becu 1.Augusta a operacija bi se izvela 2.Augusta.
Molim sve one koji nisu ucestvovali u akciji a imali su nijet da nam se pridruze a ujedno se zahvalimo svima onima koji su vec ucestvovali u akciji sto ne znaci da nemogu ponovo..Poslednja uplata za Elenu je bila od Haris Omeradzic NN Osoba iz Salzsburga.Jos jednom vas molim da spasimo ovo predivno mlado bice..Krecemo od …

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.