Search
Monday 24 June 2024
  • :
  • :

Kolačijada u Bosanskoj Krupi: Pomozimo Amili Duranović

Kolačijada u Bosanskoj Krupi: Pomozimo Amili Duranović

Najvrijedniji dar koji u zivotu mozemo dobiti je dijete. Najveća borba koju mozemo voditi je ona koju vodimo za dijete.

Latif i Zehra se lavovski bore devet godina da omoguce svojoj kcerki ugodan djeciji zivot. Uspjeli su ovi hrabri ljudi, Amila je sretno dijete, uziva u igri sa drugom djecom.

 

Nazalost Amilina dijagnoza,(cerebralna paraliza) joj onemogucava mnoge igre u kojim se zahtjeva fizicko kretanje, Ona nije samostalna, ne moze sama da hoda i slabo koristi desnnu ruku. Ukazala se mogucnost da se njeno stanje poboljsa, rehabilitacijom na klinici u Dubrovniku. Hrabri Duranovici, su mnoge terapije do sada finansirali, radili sa Amilom sami, sada Vas mole da im pomognete da skupe potrebni novac u iznosu od cca. 20.000,00 KM i da omoguce ovaj tretman svojoj Amili. Zajedno mozemo olaksati Amiline svakodnevne muke.

Dragi naši Krupljani pokažimo našu humanost i ovog puta, pomozimo malenoj Amili DA SA MANJE BOLI KORAČA KROZ ŽIVOT. U ponedjeljak (12. juni) ispred hotela STARI GRAD ILMA u 10 sati. Znamo da su Ramazanski Mubarek dani pred nama, zato počastimo se za iftar s lijepim kolačima a unaprijed učinimo jedno dobro djelo.

(Izvor: Krupljani.ba)

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.