Search
Thursday 25 July 2024
  • :
  • :

Još jedan uspjeh za “Krivaja team”: Sa auto skupa iz Hrvatske se vratili sa 5 pehara!

“Krivaja team” predvođen Senijadom Macanovićem iz Krijave osvaja pehare na svakom takmičenju na kojem učestvuje tako da ni ovaj put kući se nisu vratili praznih ruku a najvažnije od svega je kako kažu dečki iz tima zajedničko druženje sa ostalim takmičarima, dobar provod i stvaranje novih prijateljstava

U subotu 1.6. 2024. se na vrelom asfaltu jednog Zadarskog parkinga održao jedan od najvećih auto skupova u tom dijelu Hrvatske pod nazivom “4. Zadarski Mega meet” na kojem su se okupili brojni ljubitelji automobila.

Na eventu je bilo na stotine auta, a sam event je bio podijeljen u dva dijela gdje se u jednom dijelu ocjenjivao izgled automobila dok se na drugom dijelu parkinga u organizaciji dB Team Zagreb  održalo takmičenje u jačini glasnoće ozvučenja u automobilima.

Naši pratioci sa općina Velika Kladuša i Cazin su sa svojim timskim klubom “Krivaja  team” uzeli učešće u ovom dijelu takmičenja i od 5 auta sa kojim su se takmičili kući su se vratili sa 5 pehara u različitim klasama, od čega su 2 pehara za prva i 3 pehara za druga mjesta, javlja Muhamed Nuhanović za naš Portal

Krivaja team” predvođen Senijadom Macanovićem iz Krijave osvaja pehare na svakom takmičenju na kojem učestvuje tako da ni ovaj put kući se nisu vratili praznih ruku a najvažnije od svega je kako kažu dečki iz tima zajedničko druženje sa ostalim takmičarima, dobar provod i stvaranje novih prijateljstava.

      

MARKETING

   

GPMaljevac.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.