Search
Wednesday 6 December 2023
  • :
  • :

Gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević podržao projekat “Uživaj naše” – I mi ćemo biti dio te priče

nermin

Nakon jučerašnjeg sastanka, gradonačelnik Nermin Ogrešević dao je podršku projektu “Uživaj naše” i rekao kako će se i Grad Cazin uključiti u ovu priču.

Radi se o projektu koji promoviše turističke destinacije USK-a, ali i manifestacije, udruženja koja baštine tradiciju i kulturno-historijsko naslijeđe, kao i sportske kolektive i uspješne pojedince. Radi se zapravo o promociji svega pozitivnog i uspješnog, a domaćeg, rekao je Anel Kajtezović, autor projekta.

Imamo šta pokazati i ponuditi i uvijek smo spremni raditi. Radi se o dobrom projektu i mi ćemo biti dio te priče, kazao je gradonačelnik Ogrešević.

U projekat “Uživaj naše” su se do sada uključili Vlada Unsko-sanskog kantona, Ministarstvo privrede USK-a, Nacionalni park Una, Turistička zajednica Grada Bihaća, Privredna komora USK-a, Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona, Služba za zapošljavanje USK-a, Grad Cazin, te općine Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac i Bužim.

Učešće će biti ponuđeno svim lokalnim zajednicama u Unsko-sanskom kantonu, ali i višim nivoima, kao i svim relevantnim ustanovama i institucijama.

izvor

uskinfo.ba

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.