Search
Monday 30 January 2023
  • :
  • :

Cazin domaćim prvog YouTube festa (FOTO)

Druženje s fanovima u cazinskoj sportskoj dvorani za bh. youtube zvijezde bilo je, kako kažu, odlično iskustvo.

Najpoznatiji autori video-klipova iz Bosne i Hercegovine, čiji se pretplatnici broje u stotinama hiljada, okupili su se danas u Cazinu na prvom YouTube festu.

weq

Još jednom su svojim fanovima pokazali zašto su popularni, ali ovog puta uživo. Među njima bila su i dvojica iz Unsko-sanskog katona, Meca i Omčo. Imperator, Vanimi, Bake, Nedim Lepić, EdinCreations, Balkan Alert, VedoX, Omčo i Meca  najpopularniji su jutjuberi u BiH.

w

Snimaju klipove, vlogove o svom svakodnevnom životu, reakcije na druge jutjubere ili gejmere. Njihovi pratioci odnosno subskrajberi su djeca od devet do najviše 20 godina zahjvaljujući kojima zarađuju solidan novac.

Druženje s fanovima u cazinskoj sportskoj dvorani za youtube zvijezde bilo je, kako kažu odlično iskustvo.  Njihovi fanovi u Cazin su stigli iz svih dijelova Kantona. 

w

Youtube je u posljednjih nekoliko godina postao izuzetno pogodna platforma na kojoj se svakodnevno pojvaljuje na hiljade novih kanala koji su zapravo pokušaji pojedinaca da postanu zvijede na bilo koji način. 

Bh. jutjuberi nam kažu da  nije dovoljno imati kvalitetnu opremu za snimanje. 

we

Važnije je, kažu, imati priču i karizmu.  A oni je sigurno imaju. Uvjerili smo se u to, ni sami ne vjerujući da su na stejdžu tek obični tinejdžeri, a ne reagionalne muzičke zvijezde. 

 

(Izvor: RTVUSK)

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.