Search
Wednesday 6 December 2023
  • :
  • :

Ahmed Delija snimio novi singl pod nazivom “Daleko si ti od mene”

Ahmed Delija snimio novi singl pod nazivom “Daleko si ti od mene”: Pjesma je jednostavno izašla iz moje duše Folk pjevač i sevdalija u duši, Ahmed Delija, dugi niz godina je na estradi, dok je u društvu ljubitelja dobre pjesme više nego omiljen. Nedavno je snimio novi singl pod nazivom “Daleko si ti od mene”, inspirisan životnim iskustvom i nedavnom situacijom sa pandemijom koja je uveliko promijenila mnoge živote i životne tokove.Opis nije dostupan.

Za Extra Stars Delija pojašnjava kako je nastao novi singl i o čemu se zapravo radi u novoj pjesmi, kao i o tome ko su sve bili saradnici na novom singlu. -Pjesma je nastala iznenada, u vrijeme pandemije. Mnogi ljudi su silom prilika dugo bili rastavljeni, tako da sam s tim povezao moju životnu priču. Živim ovdje sam, zbog više određenih razloga, a u Minhenu mi živi supruga, sin i unučad.Opis nije dostupan.

Naravno da mi nije jednostavno kao ni njima. Tako se zapravo desila ova emotivna pjesma. Tekst i melodija su jednostavno isplivali iz moje duše – kaže Ahmed, dodajući da je muzički dio priče, u smislu aranžmana, povjerio Ismetu Polovini i Hamzi Stroilu, kao i ekranizaciju pjesme.

Ekstra Stars/

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.