Search
Wednesday 19 June 2024
  • :
  • :

ZORAN KISIĆ PRIPREMA 15. FOLK PARADU U BIJELJINI: Nastavljamo tamo gdje smo stali

Novinar i organizator muzičkih manifestacija Extra Stars iz Bijeljine Zoran Kisić, ove godine, nakon dvogodišnje pauze, priprema petnaestu po redu Folk paradu na kojoj će se još jednom naći mnogo poznatih estradnih imena i revijalnih gostiju.Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.– Ove godine nastavljamo tamo gdje smo stali, a novo druženje zakazano je za 11. avgust u centru Bijeljine – kaže Kisić, navodeći da su prethodne manifestacije, jedine te vrste u tom dijelu BiH, bile izuzetno posjećene, te da su kroz iste prodefilovale, kao revijalni gosti, velike zvijezde naše estrade poput Rifata Tepića, Nihada Kantića Šiketa, Radmila Zekića, Ljube Kešelja, Farizade Čamdžić, Mirsada Jarovića, Andrije Bajića, Dikija, Kukija, Mehe Hrštića, Radeta Lackovića, Milene Plavšić…Opis nije dostupan.

– Moj prvenstveni cilj bio je i ostao akcentovan na druženju, kontaktima, upoznavanju, susretima, a tek onda na samom takmičenju koje je samo povod cijele priče na kojem se dodjele i prigodne nagrade, odnosno plakete i Zlatne Viktorije, kao i besplatno snimanje singla za pobjednika.Opis nije dostupan.

Tako će biti i ove godine, mnogo dobre energije i prigodnih nagrada.

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.