Search
Monday 22 July 2024
  • :
  • :

Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa – vatru, vazduh, vodu i zemlju.

Za ova tri horoskopska znaka kažu da su najinteligentija:

1. Blizanci
 
Od malih nogu, Blizanci vole ispitivati i istraživati svijet, jer su po prirodi vrlo znatiželjni te ih zanimaju razna životna područja, iako im je umjetnost jedno od dražih. Iz njihove inteligencije proizlazi njihova domišljatost, ali i duhovitost pa će se pripadnici ovog znaka često i okružiti ljudima, s kojima mogu voditi pametne i konstruktivne razgovore. To će vrijediti i za njihove partnere, s kojima žele moći pričati o svemu, jer ih prazne priče jednostavno ne ispunjavaju.
 
2. Strijelac
 
Pripadnici ovog horoskopskog znaka ljudima često djeluju prilično neozbiljno, no oni su pronicljivi, znatiželjni te jako dobro znaju procijeniti situaciju. Tako će Strijelac odmah procijeniti kakav je tko u društvu, ali će lako i zadobiti simpatije ostalih. Među Strijelcima ima dosta znanstvenika, a matematika i ostale prirodne znanosti su im jača strana.
 
3. Škorpion
 
Horoskopski znak, za koji se često kaže kako je prilično “zeznut”, kada je u pitanju njegova osobnost, zapravo je i vrlo promišljen te intuitivan. Škorpioni teže tome da uvijek i u svemu osjete dubinu te da dođu do pravog smisla, a gotovo da nema stvari u koju njihovo šesto čulo ne bi moglo prodrijeti.

MM
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.