Search
Saturday 31 October 2020
  • :
  • :

Udruženje “Koprivna” – učestvovalo na manifestaciji “Sajam jeseni u Crvarevcu”

U organizaciji Udruženja žena “Đul” Crvarevac, održana je manifestacija “Sajam jeseni u Crvarevcu”, a pored velikog broja učesnika izlagača, ovog puta je i Udruženje “Koprivna” bilo dio manifestacije, kako sa svojim nastupom, tako i sa izlaganjem svojih radova i domaćih proizvoda.

Udruženje “Koprivna” se predstavilo sa svojom koreografijom “Treskavica”, gdje je mnogobrojna publika uživala u samom kulturnom sadržaju. Ove vrijedne članice kao i uvijek, tako su i ovog puta na svom štandu imale u ponudi raznih domaćih proizvoda, kao i ručnih radove koje ovo udruženje svojim vrijednim rukama izrađuju.

Da se tradicija očuva od zaborava i ovog puta moramo da pohvalimo Udruženje žena “Đul” iz Crvarevca, na njihovom pozivu i lijepom dočeku, kao i gostoprimstvu. Zaista je ovo njihova prva manifestacija “Sajam jeseni u Crvarevcu”, gdje se predstavilo 20 izlagača sa područja Općine, Kantona i Bosne i Hercegovine.

Posebno nas raduje što je naše udruženje se predstavilo i na taj način pokazale, da se vrlo rado odazivamo na razne kulturne manifestacije.

Ovaj sajam je bio prilika da izlagači ponešto zarade, saznaju i nauče jedni od drugih, i kako su rekli ovakvi događaji povezuju, zbližavaju i donose korist svima.

 

izvor,,

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.