Search
Friday 19 April 2024
  • :
  • :

U prolazu sa Verom Matović

Vera Matović uveliko promoviše novi singl “Pile, moje pile” koji je snimila u saradnji sa Novicom Nikolićem Patalom, a razlog još jednog dolaska u Bijeljinu, tačnije produkciju BN music, jeste snimanje još jedne muzičke emisije i nastavak promocije pomenute pjesme.
Opis nije dostupan.
Vera i dalje zrači pozitivnom energijom i elanom koji se na estradi sve rjeđe viđa, a njen izgled svakako plijeni pažnju koliko i njena karijera duga ravno 50 godin
-Tu sam povodom pomenutog singla, ali i nekih noviteta koji, za sada, ostaju mala tajna. Uskoro više o tome – bila je zagonetna nasmijana Verka. Što se tiče nastupa – tu je sve poznato. Nastupam redovno, poziva ima sasvim dovoljno i teško je čak sve ispoštovati. Između toga su privatne obaveze, kao i televizijska gostovanja koja je sve teže ispratiti zaista. Ma koliko se trudila, zaista je teško postići sve i odazvati se na svako snimanje. Ali, trudim se i po tom pitanju – kaže Vera Matović koja, kada je riječ o nastupu za Novu godinu, još uvijek nije odlučila gdje će i šta prihvatiti.
Opis nije dostupan.
S obzirom da smo još na početku konstatovali da Vera izgleda odlično, pjevačica se kratko osvrnula na pomenutu temu. -Ja često pričam o svojim malim tajnama o kojima govorim javno – kaže Vera šaljivim tonom, nastavljajući u svom stilu. -Ja ustajem veoma rano, u cik zore što kažu, a onda praktikujem da šetam, lagano trčim ili pređem na brzo hodanje.
Ne pušim, ne pijem, nemam poroka, a trudim se da se hranim što zdravije.  Opis nije dostupan.
To je poenta uz pomoć koje održavam svoju vitkost i zdravlje uopšte. Ništa tako specijalno, samo malo vođenja računa o hrani i fizičkoj aktivnosti i to je sve – pojašnjava Vera za naš magazin, nakon čega smo je ostavili da malo porazgovara i druži se sa svojim starim kolegom sa estarde Ljubom Kešeljom.
Ekstra Stars
macanovici.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.