Search
Monday 30 January 2023
  • :
  • :

U prolazu sa Verom Matović

Vera Matović uveliko promoviše novi singl “Pile, moje pile” koji je snimila u saradnji sa Novicom Nikolićem Patalom, a razlog još jednog dolaska u Bijeljinu, tačnije produkciju BN music, jeste snimanje još jedne muzičke emisije i nastavak promocije pomenute pjesme.
Opis nije dostupan.
Vera i dalje zrači pozitivnom energijom i elanom koji se na estradi sve rjeđe viđa, a njen izgled svakako plijeni pažnju koliko i njena karijera duga ravno 50 godin
-Tu sam povodom pomenutog singla, ali i nekih noviteta koji, za sada, ostaju mala tajna. Uskoro više o tome – bila je zagonetna nasmijana Verka. Što se tiče nastupa – tu je sve poznato. Nastupam redovno, poziva ima sasvim dovoljno i teško je čak sve ispoštovati. Između toga su privatne obaveze, kao i televizijska gostovanja koja je sve teže ispratiti zaista. Ma koliko se trudila, zaista je teško postići sve i odazvati se na svako snimanje. Ali, trudim se i po tom pitanju – kaže Vera Matović koja, kada je riječ o nastupu za Novu godinu, još uvijek nije odlučila gdje će i šta prihvatiti.
Opis nije dostupan.
S obzirom da smo još na početku konstatovali da Vera izgleda odlično, pjevačica se kratko osvrnula na pomenutu temu. -Ja često pričam o svojim malim tajnama o kojima govorim javno – kaže Vera šaljivim tonom, nastavljajući u svom stilu. -Ja ustajem veoma rano, u cik zore što kažu, a onda praktikujem da šetam, lagano trčim ili pređem na brzo hodanje.
Ne pušim, ne pijem, nemam poroka, a trudim se da se hranim što zdravije.  Opis nije dostupan.
To je poenta uz pomoć koje održavam svoju vitkost i zdravlje uopšte. Ništa tako specijalno, samo malo vođenja računa o hrani i fizičkoj aktivnosti i to je sve – pojašnjava Vera za naš magazin, nakon čega smo je ostavili da malo porazgovara i druži se sa svojim starim kolegom sa estarde Ljubom Kešeljom.
Ekstra Stars
macanovici.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.