Search
Thursday 9 December 2021
  • :
  • :

U Bijeljini održana četvrta Folk parada “Zlatna jesen”

U etno-restoranu “Lovac” u Bijeljini e održana četvrta po redu muzička manifestacija Folk parada “Zlatna jesen” na kojoj je uzelo učešće 20 pjevača, dok se na istom događaju, inače šesnaestom po redu u ciklusu ovih muzičkih druženja, našao veliki broj estradnih menadžera, tekstopisaca i kompozitora.
Voditelj programa je bio popularni Sale Janković iz Beograda, za organizaciju je ponovo bio zadužen Zoran Kisić, dok su se u orkestru našli Saša Mrkalj, Stefan i Filip Trifković, Đojo Ilić, te Timo Janjučević i Nebojša Lazić.
U takmičarskom dijelu programa učestvovali su Jovanka Dovatov, Rodoljub Živković Čoki, Aurel Reli Bogdan, Mladen Dolić Dola, Admir Tuzla Brzović, Novica Đokić, Vedran Savić, Saša Nebriga Nebrigić, Timo Janjušević, Radenko Gavrić Rašo i Milan Dodić Dode.
U drugom dijelu programa, kao revijalni gosti Folk parade, muzičku manifestaciju su podržali Hasan Dudić, Đoko Marić, Savo Radović, Ljupče Nedić, Miško Cvijetić i Gordana Mudrinić kojima su tom prilikom uručene prigodne plakete i statue.
Po ocjeni žirija nagradu za najbolju zavičajnu pjesmu dobio je Vedran Savić, dvije nagrade na ime najboljih ljubavnih pjesama dobili su Aurel Reli Bogdan i Jovanka Dovatov, dok je plaketa i zlatna Viktorija za najbolju namjensku pjesmu pripala Timi Janjuševiću. Nagrada za prvo učešće na bijeljinskim muzičkim manifestacijama dobio je i Radenko Gavrić Rašo.
Peto mjesto osvojio je Rodoljub Živković Čoki, nagradu za četvrto mjesto pripalo je Novici Đokiću, dok se na trećem mjestu našao Saša Nebriga Nebrigić. Drugo mjesto pripalo je Admiru Brzoviću, dok je za pobjednika Folk parade proglašen Milan Dodić Dode.

macanovici. net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.