Search
Thursday 11 August 2022
  • :
  • :

Tragedija u Sloveniji: U teškoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao Anel Halkić iz Bos.Krupe

Teška saobraćajna nesreća se desila na neosiguranom prijelazu preko željezničke pruge u Spodnjoj Dragi u LjubljaniTragedija u Sloveniji: U teškoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao Anel Halkić iz Bos.Krupe

Jučer, 26. jula se u Ljubljani desila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Anel Halkić (41) rodom iz Bosanske Krupe.

Teška saobraćajna nesreća se dogodila u Ljubljani na prijelazu preko pruge kod Spodnje Drage gdje je automobil  podletio pod voz.

Foto: 24ur/Bobo

Naime, saobraćajna nesreća se desila na neosiguranom prijelazu preko željezničke pruge u Spodnjoj Dragi. Sudarili su se voz i automobil, priopćio je za 24ur, predstavnik Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževic.

Intervenirali su vatrogasci GB Ljubljana i PGD Stična, tehničkom intervencijom iz vozila je izvađen vozač koji je od zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu saobraćajne nesreće, uz objavljene fotografije navode vatrogasci na svojoj Facebook stranici

Od Anela Halkića mnogi se opraštaju putem društvenih mreža među kojima su i BH Fanaticosi:

Jutros nas je napustio naš brat sa tribine. Rahmet ti duši Anele, BHF te neće zaboraviti”, napisali su BH Fanaticosi na svojoj Facebook stranici. 

Izvor fotografija Vatrogasci – PGD Stična

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.