Search
Tuesday 2 June 2020
  • :
  • :

Slika radnika koji je zaronio glavu u prIjavu vodu obišla je svijet

Ovu sliku ste sigurno negdje vidjeli, obišla je svijet. Riječ je o radniku koji je zaronio glavom u prlj’avu vodu samo kako bi uradio posao. Mnogi će tražiti milion izgovora i izbjegava’t će da rade tešk’e poslove. Ipak, imate osobe koje neće tražiti izgovore, već će se potruditi da posao obave onako kako treba.

Pa čak i kada posao djeluje  prljav0, nekako će se potruditi da urade onako kako treba. Pohvalno je kada ljudi rade poštene poslove kako bi nešto zaradili.  Nije sram0ta raditi. Sra,0ta je ne raditi ili raditi poslove koji su sumnj’vi.  Slika ovog radnika je postala veoma popularna na društvenim mrežama.

Jimmie Cox je slikan dok je popravljao cijev u dvorištu, ali je pri tome je zaronio glavu u blatnjavu vodu. Vlasnica ga je slikala i objavila sliku na društvene mreže. Ubrzo su krenuli razni komentari, te reakcije. Svi su bili iznenađeni što je ovo uradio.  Kada se slika proširila, ubrzo ga je jedna firma odlučila nagraditi sa godišnjom zalihom hlača.

Pored toga, mnogi su ga pohvalili.  I mi kažemo, svaka čast na ovome. Ipak na ovaj način ugrožava i svoje zdravlje, iskreno ne znamo ni kako je izdržao ovako da radi. Pogledajte i vi kako je to izgledalo

 

 

 

 

  1. Šta kažete na ovo?  Rijetkost je naći ovako posvećene i vrijedne radnike, zar ne? Mislimo da ovaj radnik zaslužuje dosta više. Ne bi trebao nipošto da postane predmet ismija’vanja na društvenim mrežama. Njegovi šefovi bi trebali da cijene što imaju jednog ovakvog radnika koji će čak radit i ovakve poslove.

 

 

 

Dnevnevijesti
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.