Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

Procurili detalji života Chiare koja je ubila dječaka Denisa: Nudila se muškarcima na internetu, svaki razgovor bio je seksualno nabijen

Nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o smrti trogodišnjeg dječaka Denisa iz BiH u Puli, te fotografija njegove majke, Jutarnji list piše kako se u njihovu redakciju javio veliki broj ljudi koji su podijelili šok, nevjericu i poneki detalj poznanstva, i to onog virtualnog s nesavjesnom majkom.

– Oblio me znoj kad sam ugledao Chiarinu sliku u novinama, a nedavno smo komuniricali na stranici za upoznavanje Badoo. Detalje naše virtualne ćakule zadržat ću za sebe. Mogu samo reći da je bila nabijena seksualnim strastima. Mlađi sam nešto od nje pa mi je bilo čudno kako je uopće sa mnom započela razgovor. Ono što je ona rekla o sebi, valjda svima koji su na toj stranici u potrazi za razgovorom, pažnjom, druženjima uživo je da su joj ‘cilj poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina te da je prirodna i otvorena za nova iskustva’.

Rekla je i da živi sama i dijete nije spominjala, a po ovome iz medija čini se da ipak sve što je govorila nije bila istina – ispričao je za Jutarnji list jedan od korisnika stranice. 

A taj susret, kako piše ovaj list, iniciralo je poznanstvo njegova prijatelja s Chiarom, koji je neko vrijeme, navodno, s njom bio u intimnoj vezi.

– Prijatelj se u nju zaljubio. Prije bih rekao da ga je zaintrigirala svojim fotografijama na kojima se vide zamamni dijelovi tijela. Ima i poseban folder na stranici s desetak fotografija, no to je samo za one koje odabere. Učinilo mi se kao da prednost imaju stranci. Napominjala je da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španskog do italijanskog i makedonskog – ispričao je jedan građanin.

Smrt djeteta pobudila je veliku lavinu reakcija u javnosti, a neke od ostavljenih poruka ispod Chiarinih fotografija na Facebooku pokazuju nepresušni jal i mržnju: “Guzicu slikaš. A dijete si znala napraviti. Smetalo ti je zbog j… Kad umreš, kosti ću ti pronaći. Nećeš imati mira ni u zemlji”.

Autor: Avaz.baProcurili detalji života Chiare koja je ubila dječaka Denisa: Nudila se muškarcima na internetu, svaki razgovor bio je seksualno nabijen

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.