Search
Monday 30 January 2023
  • :
  • :

Ovo je Slovenija: vozi beemvea, a nema što jesti…Pojeli su hranu, ali nisu platili.

Slovenci se znaju udružiti i pomoći ljudima u nevolji, ali u međuvremenu neki ljudi stavljaju druge u nevolju. Tako je završila priča o ugostitelju iz Celja koju je za Slovenske Novice ispričala jedna konobarica.Fotografija: Simbolična fotografija.  FOTO: Matej Družnik, Delo

Incident se dogodio u srijedu, a trojica mlađih dječaka bila su na ručku u restoranu na Mariborskoj ulici. Pojeli su svaki po tri hamburgera s jajima, porciju krumpirića i svaki po jedno piće. Na računu je bilo 39,20 eura koji su ostali neplaćeni. Mladići su pobjegli ne plativši.

Uhvaćeni bjegunac registarskih oznaka

Za njima je krenula konobarica, koju opisuje kao vitku i mršavu, kako bi ih preplašila. No za dečke joj uopće nije bilo stalo. “Oni su BMW-om skrenuli u suprotni smjer i vozili kroz crveno na semaforu na dvotračnoj cesti ovdje na Mariborskoj… ali presporo da bi ona promašila registarsku pločicu (oznaku, op.).Vozi BMW a nema što jesti: “Molim roditelje tatinih sinova da ima daju koju kintu i za sendvič”, navodi konobarica!, gdje su trojica mladića prethodno večerala, policija je došla na ručak, ali nije podnijela prijavu: “Rekli smo im za vožnju u pijanom stanju, opasnu vožnju, a oni su i zabilježili informaciju, priopćio ostalim ophodnjama, da će obratiti pažnju na ovako vrlo istaknuto vozilo istaknute registracije KP, na području Celja.”

Zahvalan svojim roditeljima

“Cijeli dan se pitamo je li cijela situacija smiješna ili tužna? I kako da dođemo do oca koji sinu kupi takav auto, da ga posavjetuje da sinu da nešto više za užinu. Istovremeno smo zahvalni našim roditeljima što su odvojili vrijeme da nas nauče kako pravilno živjeti“, zaključuje ugostiteljica.

 

 

izvor

Slovenske Novice

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.