Search
Sunday 21 July 2024
  • :
  • :

Otvoreno igralište za djecu u sklopu Bazeni “Kula” Ćoralići, odlična gastronomska ponuda

IDILIČAN ODMOR U PRIRODI: Otvoreno igralište za djecu u sklopu Bazeni

Prva asocijacija na vruće ljetne dane u Cazinu su svakako bazeni “Kula” Ćoralići koji teže ka tome da svojim gostima obezbijede samo najbolje za njih!

Radi se o vanjskom kompleksu bazena s vodenim atrakcijama, toboganima, popločenom sunčanom terasom, uređenim zatravljenim i kamenitim površinama sa raznovrsnim mogućnostima za dječiju igru. Sve to prati kompletna ugostiteljska ponuda, sportski tereni i predivan okoliš.

Od prošle godine S.R.C. Bazeni “Kula” Cazin ima i svoj mini ZOO vrt gdje u prirodnoj idili uz životinje mališani mogu uživati u igri, ali i odmoriti od kupanja.
A od nedavno, samo za najmlađe, otvoreno je i igralište za djecu uz puno osiguranje te odmaralište za starije, te će od sada vaša posjeta Bazenima “Kula” biti još potpunija i radosnija. Igraonice za djecu, autići, staze za bicikla – sve ćete to pronaći u sklopu ovog kompleksa.

A idiličnog odmora nema bez ukusne hrane. Tako ovdje morate probati pizze i pogačice iz krušne peći, svježu pastrmku, jela sa gradela i roštilja.

Pored bogate i raznovrsne gastronomske ponude, gosti imaju priliku za uživanje u dugim šetnjama koje su svakako odlična relaksacija i predah od užurbanog života.

 
 
 
 
k1unnamed
k2unnamed
k3unnamed
k4unnamed
k5
k7unnamed
 
 
 
 

(Cazin.NET)

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.