Search
Monday 22 July 2024
  • :
  • :

NAŠA PRIRODNA BOGATSTVA I POTENCIJALI: Pogledajte promotivni video Unsko-sanskog kantona

NAŠA PRIRODNA BOGATSTVA I POTENCIJALI: Pogledajte promotivni video Unsko-sanskog kantona

Radio-televizija Unsko-sanskog kantona predstavila je novi promotivni video Unsko-sanskog kantona.

Promotivni video USK je projekt RTVUSK-a za promociju gradova, historijskih spomenika i prirodnih ljepota. U ovom projektu promocije sjeverozapadnog dijela BiH, pomogla je i Vlada Kantona. Uskoro slijede još 3 spota.

 
 

Šta to nudi USK?

Ono čime se može pohvaliti ovaj kraj su sigurno prirodni potencijali kako je i naglašeno od strane RTVUSK: Unsko-­sanski kanton zasigurno je dio Bosne koji se može pohvaliti brojnim prirodnim potencijalom. Čist zrak, zemljište, izvorišta pitke i ljekovite vode, umjerena klima, ­uslovi su koji pogoduju razvoju privrede, turizma, poljoprivrede. Što to Kanton može ponuditi svima koji se zapute u Krajinu, ali i sa namjerom da o ovom dijelu države više sazna šira javnost, uključila se i naša TV kuća. U produkciji RTV USK, u susret turističkoj sezoni, urađeno je pet video­spotova koji promovišu naš Kanton. Možda smo po mnogim privrednim i drugim parametrima lošiji u odnosu na ostale dijelove države, ali ono što ćete pogledati u narednih nekoliko minuta podsjeća da USK itekako ima šta ponuditi.

Pogledajte promotivni video Unsko-sanskog kantona (Tu je i verzija promotivnog videa na engleskom jeziku kako bi ispunio pravu svrhu prezentacije našeg kantona van granica naše zemlje):


(Cazin.NET)

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.