Search
Monday 20 May 2019
  • :
  • :

Održan humanitarni koncert u naselju Izačić: za Elvisu prikupljeno 4.830 km

U bihaćkom naselju Izačić, sinoć je održan humanitarni koncert kako bi se prikupila sredstva za liječenje Elvise Islamović.

 

Podsjećamo, supruzi i majci troje djece, od kojih dvije kćerke idu u osnovnu školu,  a sin u srednju školu, 2012. godine dijagnosticiran je tumor na vratu, a početkom ove godine ponovo je dijagosticiran tumor mozga zvani TM (Meta)Cerebri.

Akcija za prikupljanje sredstava za liječenje pokrenuta je protekle sedmice, a Elvisin suprug Rasim nas prije tri dana obavijestio kako je kupljena prva bočica lijeka, te kako je Elvisa primila terapiju.

I nakon sinoćnjeg koncerta Rasim Islamović je na društvenim mrežama objavio koliko novca je prikupljeno, te se zahvalio dobrim ljudima na učešću, piše USK Info.

Dragi prijatelji želim svima da vam se zahvalim i da vas obavijestim da sinoć na Humanitarnom koncertu koji je održan u sportskoj dvorani Izačić prikupljeno je 4.830 km.živi i zdravi bili da vas dragi allah nagradi za dobra djela.Idemo dalje 💗za–Elvisu – Fahro i Prijatelji od 💗 vam HVALA, stoji u objavi na društvenoj mreži Facebook.

USK.info

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.