Search
Tuesday 4 October 2022
  • :
  • :

Neka naš Cazinjanin opet bude podrška svome sinu, uz Vašu malu pomoć

Miha

Oca Isaka Kovaćevića, golmana predpionira u Nogometnom klubu Radnički Ćoralići, čeka neizvjesna borba kako bi mogao gledati svoga sina na golu.

Radi se o transplataciji jetre uz prethodne preglede u Turskoj koji zahtjevaju finansijska sredstva. Navedeni nogometni klub je odlučio pomoći u akciji prikupljanja sredstava te njihovu objavu o načinu prikupljanja sredstava prenosimo u cijelosti:

¨Dragi prijatelji, komšije, ljubitelji nogometa kao sto je već poznato da otac našeg Isaka Kovačevića ( golman predpionira) je teško bolestan, te mora uraditi transplataciju jetre.

Prije same transplatacije Miha Kovačević mora uraditi nalaze i pregled u bolnici u Turskoj. Cijena boravka u bolnici, zajedno sa pregledom i nalazima iznose 3680 Eura, plus dodatni troškovi.

Predsjednik i treneri kluba odlučili su da dana 21.05.2022. godine (subota), u utakmici 19.kola ONL USK izmedju predpionira NK Radnički- NK Zvijezda, puste u prodaju ulaznice za navedenu utakmicu. Cijena ulaznice bit će 5,00 KM.

Prikupljeni iznos od prodanih ulaznica bit će uručen našem Mihi.

Kupovinom ulaznice pomažemo u liječenju našeg Mihe, a njegovim izliječenjem izborit ćemo da naš Isak ima bezbrižno treniranje i druženje s ostalim dječacima¨.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Predsjednika kluba Zuhada Porčića, kao i od trenera Edisa Nuhanovića i Harisa Merdanovića.

Pokažimo i ovaj put da humanost i povezanost među ljudima uvijek bude najjača kada pomažemo djeci da rastu uz svoje očeve.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.