Search
Monday 26 February 2024
  • :
  • :

MUŽ (30) FIZIČKI NASRNUO NA SUPRUGU (18) JER SE DOPISIVALA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Da su Krajišnici temperamentni i ljuti govori podatak o učestalim fizičkim obračunima unutar porodica kojima svjedočima svakim danom. Od pokušaja likvidacije brata, svađe sa komšijama, donosimo vam još jedan slučaj porodičnog nasilja i to zbog bizarnog razloga.

U bosanskohercegovačkom gradu Bužimu, tačnije u mjestu Elkasova Rijeka, desio se još jedan slučaj porodičnog nasilja zbog dopisivanja na društvenim mrežama.

Mladi bračni par iz Bužima, akter je nemilog događaja koji je prijavljen MUP-U USK PS Bužim

18-godišnja supruga E.B. prijavila policiji je svog muža A.B. (30) zbog fizičkog napada. Navodno, kako je prijavljeno muž je suprugu udario u predjelu lica, a ona je nakon toga pobjegla iz kuće.

Supruga je poslije napada otišla u policiju i sve prijavila. Kako nam navodi izvor iz MUP-a muž negira cijeli događaj, tvrdi da je nije udario nego odgurno. Razlog je ljubomora jer se mlada supruga dopisivala s drugim muškarcem putem društvenih mreža.

Supruga E.B. (18) je primljena u Dom zdravlja Bužim, dok je s druge strane, policija lišila slobode A.B. (30) zbog sumnje da je počinio KD “Nasilje u porodici”.

Crnahronika
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.