Search
Tuesday 2 June 2020
  • :
  • :

Među nominiranima za nagradu “Snaga izvrsnosti”: Glasajmo za našu Melihu Klopić

Online glasanje za nagradu “Snaga izvrsnosti”, koju je pokrenulo Udruženje poslovnih žena u BiH u saradnji s Magazinom Gracija, traje do 10.11.2019. godine. Mi smo svoj glas dali našoj sugrađanki Melihi Klopić Murtić, a Vi?

 

Snaga izvrsnosti nije obična nagrada. Ona pobjednicama neće donijeti novac. Ni stan. Ni auto. Neće donijeti nikakvu materijalnu korist. Pobjednice se već znaju –  to su sve nominovane u sedam kategorija. A nominovano je oko dvije stotine izvrsnih, snažnih žena!

Među njima je i naša Meliha, a zašto je upravo ova Cazinjaka izvrsna i zaslužuje Vaš glas, pogledajte OVDJE, a na istom linku možete i glasati.

Proglašenje ovogodišnjih nositeljica titule “Snaga izvrsnosti” biće upriličeno u Domu mladih na Skenderiji u Sarajevu, 19.11. 2019. na Međunarodni dan poslovnih žena.

 U Udruženju poslovnih žena u BiH odlučne su da nagrada postane tradicionalna, pa se nadamo da će idućih godina biti još više nominovanih i još više onih koji će na njihovim pričama učiti i postati bolji. Nadamo se i da će s ovom nagradom žene doći na svoje mjesto.

cazin.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.