Search
Monday 24 February 2020
  • :
  • :

Marija Šerifović otkrila detalj zbog kojeg je odložila sve obaveze i došla u Sarajevo upoznati Azru Dedić

Dvadesetpetogodišnja evropska prvakinja nije krila emocije kada je vidjela pjevačicu

 

Azra Dedić, članica Džudo kluba Una iz Bihaća, danas je ispunila svoju životnu želju upoznavši pjevačicu Mariju Šerifović.

Dvadesetpetogodišnja evropska prvakinja nije krila emocije kada je vidjela pjevačicu.

Marija Šerifović bila je presretna što je upoznala ovu hrabru djevojku, a na svom Instagram profilu otkrila je detalj zbog kojeg je, kako kaže, bez ikakve sumnje odložila sve svoje obaveze i došla u Sarajevo.

– Čula sam da postoji djevojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam nekoliko njenih intervjua i samo je jedan detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dijete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o djevojci koja boluje od Downovog sindroma, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenica da mene želi vidjeti evropska prvakinja u džudu i da je to jedina stvar koju u životu želi. 

Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast. Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspješnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega – ljudi, nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negdje zahvaljujući njima intonirala himna vaše – naše države. Što se mene lično tiče, od danas pa nadalje, Azra imaš prijatelja do kraja života, Džudo savez, također, i uvijek možete da računate na moju pomoć – napisala je Šerifović na svom Instagram profilu.

Avaz.ba



Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.