Search
Friday 19 April 2024
  • :
  • :

Krenuo na putovanje dugo 160 km da zadovolji svoju želju za 13-godišnjakinjom: Ono što ga je tamo čekalo, pamtit će cijeloga života (VIDEO)

Krenuo na putovanje dugo 160 km da zadovolji svoju želju za 13-godišnjakinjom: Ono što ga je tamo čekalo, pamtit će cijeloga života (VIDEO)

Britanac John Boughton (38) osuđen je na 16 mjeseci zatvora i deset godina uslovno zbog namjere da seksualno iskoristi 13-godišnju djevojčicu.

Kako piše Daily Mail, krajem oktobra prošle godine Boughton je iz Leedsa u kasnim noćnim satima prevalio 160 kilometara, kako bi se u Newcastleu susreo s maloljetnicom koju je upoznao preko interneta.

Kada je stigao u naselje Elswick, gdje je bio dogovor da se sastane sa 13-godišnjakinjom, presreli su ga članovi anti-pedofilske organizacije “Dark Justice” koji su se inače tokom dopisivanja s Boughtonom predstavljali kao maloljetna djevojčica.

Nakon što je čuo sirene policijskih automobila, koju su pozvali iz “Dark Justicea”, Boughton je pokušao pobjeći, no bezuspješno. Uspio je dotrčati do svog automobila, parkiranog u blizini, ali ga je policija sustigla i uhapsila.

Pogledajte video snimljen 28. oktobra u naselju Elswick u Newcastleu, na mjestu dogovorenom za sastanak Boughtona i maloljetnice.

Autor: (D. K.)

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.