Search
Sunday 21 July 2019
  • :
  • :

Hitan apel za pomoć: Mala Elma Sivić treba pomoć sviju nas!

Hitan apel za pomoć: Mala Elma Sivić treba pomoć sviju nas!

Cijenjeni čitaoci širom Cazina, Bihaća, cijelog Unsko-sanskog Kantona, cijele BiH i regiona, cijenjena dijasporo i svi humanisti širom svijeta, ovim putem Vam prenosimo još jedan hitan apel za pomoć. Vama, koji ste jedina nada pomoći u ovakvim slučajevima, jedino svjetlo u mračnoj tami životnog iskušenja, Vama jer nema više kome drugom, porodica Sivić upućuje molbu za pomoć.

Naime, malena Elma Sivić koja ima samo sedam mjeseci, tek je započela svoj život i na žalost, već se mora boriti za njega. Elma je po rođenu zadobila srčanu manu ”anomalnog utopa plućnih vena” što za posljedicu ima salijevanje krvi u pluća.

Za liječenje koje podrazumijeva i određene operativne zahvate, potrebno je 10 000 KM!

Elmini roditelji, ionako financijski iscrpljeni dosadašnjim medicinskim troškovima, nisu u mogućnosti obezbjediti pomenuta sredstva.

Zato ovom prilikom objavljujemo ovaj apel za pomoć, kako bi svi zajedno, u skladu sa svojim mogućnostima, pomogli Elmi i njenim roditeljima u njenoj borbi za zdravlje, za život.

Svi koji mogu i žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na broj žiroračuna prikazan na slici, a također porodicu možete kontaktirati putem broja telefona : 061/ 077- 255 (Hasan Sivić)
ili ih možete posjetiti na adresi : Podgredina 285, Stijena – Cazin

Ovaj molba za pomoć je hitna! Zato Vas molimo da ovo ne bude samo neka tužna priča nečije životne sudbine ili iskušenja, koju ćemo pročitati i ništa ne učiniti. Pomozimo koliko možemo jer nikad ne znamo kad će pomoć i nama zatrebati, a dobro djelo se boljim vraća.
Navedeni iznos sredstava je prevelik za Elmine roditelje, ali nije za nas sviju, za naše humaniste! Pokažimo i ovaj put našu humanost, zaradimo sevap, dobro djelo, spasimo još jedan tek započeti život!

cazin-danas.com
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.