Search
Monday 24 June 2024
  • :
  • :

Heroj odbrane BiH nakon saobraćajne nesreće treba pomoć svih nas

Pripadnik 505. Vmtbr. 3. bataljona, RVI-70% Šudić Hasib nastanjen u Bosanskoj Krupi prošle godine u mjesecu novembru sa svojom kćerkom Amrom imao je tešku saobraćajnu nesreću.Hasib

Završilo se sa teškim tjelesnim povredama posebno po njegovu ćerku Amru kojoj je stradala glava a porodica od tad vodi bitke.

 

Njihovo skromno primanje ne može više pratiti ni pokriti bolničke troškove i nastavak lječenja dovedeni su pred zid i trebaju našu pomoć.

 

“POZVAMO SVE VAS DOBRE LJUDE DA SE SVI SKUPA I SVI ZAJEDNO ODAZOVEMO ONOLIKO KOLIKO JE KO KADAR I U SVOJOJ MOĆI U IME DRAGOG ALLAHA.”

Javio nam se naš vitez koji treba našu pomoć ni on nije nas zaboravio kad je bilo najteže, ne zaboravimo ni mi njega danas kad mu pomoć treba. U slikama imate broj žiro računa sa naznakom na njegovo ime koje nam je dostavio i gdje možemo uplatit svoj skromni iznos.

Stranica se ne bavi ovakvim objavama i tražimo halala od mnogobrojnih koji su dosad pisali ali evo napravili smo jednu malu iznimku za našeg Hasiba i njegovu ćerku Amru. Molimo dragog Allaha da im se smiluje olakša njihova iskušenje i nagradi sve one koji pomognu.”- objavili su na FB stranici Nanićevi Bužimljani.

 

cazin.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.