Search
Monday 14 October 2019
  • :
  • :

Hasan Keranović : Nesvakidašnja posjeta cvjećari “Gardenija” u Velikoj Kladuši

Mogu da kažem – neka cvijeće postane neizostavnim dijelom Vašeg imidža, jer cvijet pogoduje svakoj prigodi i otvara mnoga vrata. Za mene je cvijeće koje mnogo donosi neku ljepotu i posebnu čar. Uvijek postoji cvijeće okolo za one koji ga žele vidjeti. Ljudi su se gotovo oduvjek divili cvijeću i nalazili u njemu nešto predivno, iskonsku ljepotu i simboliku prolaznosti čovjeka i njegovog života. Inače ja mnogo volim cvijeće, zato sam i išao maksuz u posjetu cvjećari “Gardenija” u Velikoj Kladuši – kazao je za naš portal Hasan Keranović.

Cvjećara “Gardenija” iz Velike Kladuše s uspijehom posluje već duži niz godina zahvaljujući vlasnici obrta, koja u cvjetne aranžmane i dekoracije ugradi izuzetno puno ljubavi i dugogodišnjeg iskustva. Osebujan stil vlasnice vjećare “Gardenija” i njeni profinjeni aranžmani uklopit će se u šarmantne bukete zahvale kao i u najsloženija moderna, a opet vječno romantična rješenja uređenja Vaših interijera ili uljepšavanja raznih ambijenata u posebnim prilikama. Ovom prilikom Keranović je maksuz posjetio cvjećaru “Gardeniju” iz razloga što osoblje cvjećare zaista podržava njegov volonterski rad i način očuvanja tradicije

. Tom prilikom Keranović je vlasnici cvjećare uručio zahvalnicu kao i jedan prigodan poklon za njihovu podršku njegovom radu i zalaganju da se tradicija očuva od zaborava. Posvećujući pažnju i predanost svakom detalju i prilagođavajući se Vama, uz neusporediv smisao za ljepotu, cvjećara “Gardenija” zasigurno će zadovoljiti Vaše, kao i kriterije svih Vaših gostiju, partnera, klijenata. Cvjećara Gardenija se već godinama trudi da sve Vaše lijepe i značajne životne trenutke učini ugodnijima, a niz njihovih cijenjenih klijenata potvrditi će Vam da su u tome uspješni. Nastojanjem osoblja Gardenije da buketima i aranžmanima koji izađu iz cvjećarnice “Gardenija” daju neku novu dimenziju, da im udahnu neku živost i neku poruku, dobili su veliki broj zadovoljnih stranaka.


 

Vlasnica cvjećare kaže – Zadovoljstvo naših korisnika nama je na prvom mjestu, mnogi su se u to i uvjerili , ali nismo tu stali, i dalje se razvijamo, pratimo trendove, usavršavamo se i želimo to pokazati svima. Naša ponuda Vam stoji na raspolaganju: Saksijkso (kućno) cvijeće, Razno cvijeće za bukete, Balkonsko i vrtno cvijeće, Svatovski cvjetovi, Svatovski aranžmani za auta, Bidermajeri, Svatovske korpe, Pogrebni aranžmani ( Vijenci i Suze). Dodaje na kraju – Hasane, zaista ćeš uvijek imati od nas veliku podršku za tvoj volonterski rad i način očuvanja tradicije, kao što si i dosad od nas imao podršku.

Hvala na iznenadnoj posjeti i nastavi putem, putem očuvanja tradicije i običaja – kazala je vlasnica cvjećare “Gardenija”. Neka cvijeće postane neizostavnim dijelom Vašeg imidža, jer cvijet pogoduje svakoj prigodi i otvara mnoga vrata. Navratite i Vi do cvjećare “Gardenija”, koja se nalazi u Velikoj Kladuši i uvjerite se u njihovu kvalitetu! Veliko hvala cvjećari “Gardenija” na podršci mom volonterskom zalaganju i očuvanju tradicije – kazao je za naš portal Hasan Keranović.

 

 

Sretno i uspješno poslovanje cvjećari “Gardeniji” želi portal Macanovići.net.

 

〈macanovici.net〉
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.