Search
Monday 26 February 2024
  • :
  • :

Đoko Marić: Novi singl završen, saradnjom sa Mrkonjićem i Kešeljom više nego zadovoljan

Opis nije dostupan.Đoko Marić, kako je i najavio, snimio je novi singl “Domaćinska kuća” u saradnji sa Tešom Mrkonjićem i Ljubom Kešeljom. Pomenutu pjesmu nazivaju još i “Kolo pjesma”, a da sve zvuči više nego fantastično pobrinuo se stari hitmejker Ljubo Kešelj na tekst pomenutog Teše Mrkonjića. Singl je završen i snimljen je prvi plejbek u BN televiziji, dok je izdavački dio priče na sebe preuzela BN music produkcija Dragana Dmitruka Čička. Istom prilikom Đoko je iskoristio priliku da uz nekoliko ranije objavljenih pjesama objedini i jedan CD koji će se uskoro pojaviti u izdanju BN musica.
Opis nije dostupan.
-Večeras smo na snimanju poznate BN music muzičke emisije, ovo je prva ekranizacija novog singla za koji uskoro počinje promocija i ostali dio reklame koji sam prepustio i povjerio BN musicu. S obzirom na temu nove pjesme snimanje sam osvježio i djevojkama uz prigodnu koreografiju, tako da se nadam da će se publici i ljubiteljima folka sve to zajedno jako dopasti.Opis nije dostupan.
Mislim da smo, kao ekipa, sve dali od sebe i da će rezultati, odnosno reakcije publike biti pozitivne – kaže Đoko Marić. -Uskoro se ponovo vidimo, već smo dogovorili i naredno snimanje za kraj ovog mjeseca, kao i neke novogodišnje plejbeke, a to će biti povod i za naše novo druženje. Zadovoljan sam postignutim i ovoga puta zaista ću dati sve od sebe da se ova pjesma što bolje ispromoviše – zaključuje Marić.
Ekstra stars
macanovici.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.