Search
Monday 22 July 2024
  • :
  • :

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Patke za nemoguće zadatke

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Patke za nemoguće zadatke

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo vas ulaznicama za film Patke za nemoguće zadatke.

 
 

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Na malom otoku izgubljenom u dalekoj Kini, miran život mandarina pataka iznenada se pretvori u veliki haos kada vojska divljih pataka, koje su krenule na krstarenje do Havaja, slučajno završi na njihovom otoku. Šef divljih pataka ne želi poštovati njihovu tradiciju, a car mandarina pataka ne voli nepozvane goste. Između dva plemena izbija hladni rat. Dok odrasli ratuju, djeca vođa oba plemena se zaljubljuju i nije ih briga za rat njihovih očeva.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Animirana avantura o patkama koju morate pogledati.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.06.2017.

(Cazin.NET)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.