Search
Thursday 11 August 2022
  • :
  • :

Cazin: Fizički obračun u Pećigradu, jedno lice ozlijeđeno

Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu, Grad Cazin, o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od 13°C, dok je vodostaj Mutnice 79,00 cm.

Policijska stanica Cazin je imala jednu intervenciju – remećenje javnog reda i mira u 19:40 sati u Pećigradu došlo je do fizičkog obračuna između dva lica, jedno lice zadobilo LTP

Vatrogasna jedinica Cazin je imala mirnu noć bez intervencija.

Pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Cazin zatražilo je u proteklom periodu 60 pacijenata, dok je sanitet korišten četiri puta.

Kada je riječ o vodo- i elektrosnabdjevanju, nema planiranih radova, dok se odvožnja komunalnog otpada odvija po redu odvožnje.

STANJE NA CESTAMA 15. 07.2022. U 06:30 SATI

Na magistralnom putu Bihać-Bosanski Petrovac (dionici Ripač-Dubovsko) danas će u terminima od 13 do 14 sati, i od 16 do 17 sati biti obustavljen saobraćaj. Za vrijeme obustave alternativni pravac je Bihać-Bosanska Krupa-Krnjeuša-Bosanski Petrovac. Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela. Danas u 11 sati iz Posušja kreće vangabaritni prevoz i kretat će se na relaciji Posušje-Mostar-Tarčin-Sarajevo-Lapišica.

Molimo vozače koji će se kretati na ovoj relaciji da poštuju upute policije i ovlaštenih lica iz pratnje.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Prije polaska na putovanje savjetujemo provjeru potrebne dokumentacije za osobe i vozilo, te provjeru stanja na putevima i graničnim prelazima.

Cazin.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.