Search
Thursday 25 July 2024
  • :
  • :

Bišćani demantuju Gradsku upravu: Pogledajte video i procijenite da li su građani krivi za pojavu fekalija u rijeci Uni (VIDEO)

Bišćani demantuju Gradsku upravu: Pogledajte video i procijenite da li su građani krivi za pojavu fekalija u rijeci Uni (VIDEO)

Već nekoliko dana traje “obračun” građana Bihaća sa Gradskom upravom i Vodovodom Bihać. Razlog je svima poznat, pojava fekalija u rijeci Uni. Mještani bihaćkih naselja Hatinac i Bakšaiš su prijavili  pojavu fekalija u rijeci Uni, međutim iz Gradske uprave kažu da pojedini građani svojim nesavjesnim ponašanjem dovode do ovih pojava.

 

VEZANE VIJESTI: 

Nakon realizacije KFW projekta fekalije zagađuju rijeku Unu u Bihaću (FOTO)

 

Gradska uprava Bihać: Građani su sami krivi za pojavu fekalija u rijeci Uni!

 

Naime, iz Gradske uprave tvrde da u ovim naseljima postoji izvjestan broj nelegalnih priključenja fekalnih voda iz domaćinstava na kolektore oborinske kanalizacije što dovodi do nakupljanja i ispuštanja fekalnih voda direktno u rijeku Unu. Jučer je na mail portala USN.ba stigao video jednog od mještana u kojem se vidi pojava fekalija u rijeci Uni u naselju Mušanović mahala i kod bakšaiškog mosta.

 

Portal USN.ba prepušta svojim čitateljima da donesu procjenu novonastale situacije i da sami odluče da li su građani ovih naselja krivi za pojavu fekalija u Uni.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.