Search
Sunday 26 June 2022
  • :
  • :

Apel za operaciju Hasana Mujakića

Dragi dobri narode, donatori, humanisti ako imate sluha, milosti nećete ignorisat ovaj apel za operaciju.
Već vam je poznato da sam u posljednjoj godini odradio dvije operacije jednu u BiH i drugu u Zagrebu, nakon toga Laserske terapije
FEST zbog otrovnih ćelija oko bubrega desnog .Nakon 4 terapije u sporijem razmaku zbog nedostatka novčanih sredstava poslijednju terapiju nisu uspjeli odraditi jer zbog pogoršanog stanja na uvid MGT snimke da se tumor proširio na veći dio obruča oko bubrega desnog i velike otekline unutrašnje strane koji zadaje jake bolove .
Bolničkim preporukama predloženo je da se u što bržem periodu odradi operacija da se otkloni agresnivna bolest dabi se spasio desni bubreg i noga .
Specijalna bolnica Sveta Katarina Zagreb predložila je da se operativni zahvat odradi u saradnji sa Bolničkim centrom KBC Rebro iz Zagreba jer oni te vrste operacija rade uz savremenu opremu .
Usmeno su rekli da bi operacija koštalaa 5.500 EUR a konačan pismeni predračun nakon svih pretraga i dogovora dali bi polovinom mjeseca.

Na žalost mi nismo u mogućnosti taj iznos novca sami sakupiti.
Nezaposlen sam, pored svoje bolesti brinem se o bolesnoj supruzi koja je već 5 godina slijepa, koja ne može ništa sama pa ni čašu vode uzeti.
Podstanari smo, ne posjedujem zdravstveno osiguranje kao do sada sve sam plaćao od pregleda, snimaka, operacije i laserskih terapija kao što imaju na uvid svi računi plaćeni i medicinska dokumetacija.
Pored toga hronični sam bolesnik, veliki količine ljekova i infuzija koristim kao i inhalator za lakše disanje.
Nalazim se na kućnom liječenju uz terapije koje moram koristiti, da bi izbjego velike bolničke troškove do operacije ako bude i ako uspiju se skupiti novčana sredstva. Bolovi su jaki u noćnim satima posebno, ali trpim i borim se.
Ovom prilikom apelujem, molim sve koji mogu pomoći svaki euro, svaka marka znači mnogo, da se skupi da mogu nastaviti liječenje i operaciju da odradim jer poslije neće mi ni novac pomoći, biće kasno za bubreg i nogu .
Sve informacije možete dobiti na adresi

Hasan Mujakic
Ul.Ibrahima Mrzljaka br. 40
Velika Kladusa

Tel.00387 62 623 392

Raiffesen banka
Hasan Mujakic
Za operaciju Hasana

Br::1613000071768512

uplata iz inostranstva
Raiffesen banka
Za operaciju Hasana
SWIFT CODE::RZBABA2S
IBAN CODE::

BA391613000071768512

Prenosimo vam ovaj apel koji je stigao na našu mail adresu u nadi da će oni koji su u mogućnosti pomoći Hasanu da skupi novac za liječenje.

Bosna i Hercegovina

As.info
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.