Search
Thursday 25 July 2024
  • :
  • :

Živi s dvije djevojke: ”Doista smo sretna i ispunjena obitelj”

Adam je s Brooke i Jane u vezi pet godina. Njih dvije su biseksualke, i u njihovoj neobičnoj vezi im je, kažu, odlično. Kada Jane rodi vjeruju da će biti ispunjena zajednica, a planiraju se i ‘vjenčati’

Britanca Adama Lyonsa (36) poznanici nazivaju ‘najsretnijim čovjekom na svijetu’ zbog njegova neobičnog dogovora s dvjema svojim djevojkama. Brooke Shedd (28) i Jane Shalakhova (27) žive s Lyonsom u zajedničkom domu u Austinu u Texasu. Djevojkama je to sasvim u redu, čak svi spavaju zajedno na velikom krevetu, prenosi Mirror.

foto: Instagram/Adam Lyons

Adam i Brooke roditelji su 2-godišnjeg Dantea, a s njima živi i Oliver (7), njezin sin iz prijašnje veze. Trojac vjeruje da će, kada rodi i Jane, obitelj biti kompletna. S Lyonsom Jane očekuje dijete u srpnju.

– Tako je slatko što smo zajedno i što zajedno odgajamo djecu, rekao je Adam koji se u Austin preselio iz Londona.

Trojac vjeruje da će njihov neobični sporazum biti temelj budućim vezama i roditeljstvu. 

– Razgovarali smo o tome dugo i usuglasili se da je najbolje da smo svi roditelji Danteu. On sad ima tatu, mamu i mamu, a tako će biti i s bebom koju čekam s Jane. Za nas, troje je uvijek bolje od dvoje. Svi naši prijatelji su u ‘normalnim’ vezama i pored djece imaju i posao te druge odgovornosti. Njima je teško u životu, ja to mogu vidjeti. Dok s druge strane, kod nas jedan roditelj uvijek može čuvati djecu i mi nemamo nikakvih problema s tim, a uvijek se imamo vremena i zabaviti, rekao je Adam koji inače vodi konzultantski ured.

foto: Facebook

Adam, Brooke i Jane u vezi su pet godina. Ispočetka je, kažu, bilo dosta kritika te ljudi nisu predviđali budućnost.

– Mi smo doista sretna i ispunjena obitelj. Mali Oliver uopće ne prepoznaje ‘neobičnost’ naših odnosa, kazala je Jane.

Jane, koja je biseksualka, trebala bi uskoro roditi, a kaže da prije uopće nije htjela imati djecu. Sada kad je vidjela kako je to u ovakvoj zajednici jednostavno, odlučila je postati majka.

– Kad je u obitelji troje roditelja, i dalje možete imati bogat socijalni život, više slobodnog vremena. Udvoje je to teško moguće, kaže Jane koja je zaposlena u Adamovu uredu.

foto: Instagram/Adam Lyons

Brooke, koja je također biseksualka, izuzetno je uzbuđena zbog Janeine trudnoće. Obožava, kaže, govoriti njezinu trbuhu. Oduvijek je htjela imati puno sinova, a ovo je, kaže, ostvarenje sna.

– Definitivno želimo još djece, a ja bih također voljela imati veliko vjenčanje kako bi mogla pokazati odanost Adamu i Jane, kazala je Brooke.

Adam, Brooke i Jane žive u Austinu u velikoj kući. Jedan dio koriste kao ured u kojemu rade, a jedan dio Brooke planira pretvoriti u mini-školu gdje će sama podučavati svu djecu. Kada Jane rodi, planiraju se ‘vjenčati’ i time ovjekovječiti svoju neobičnu vezu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.