Search
Sunday 23 January 2022
  • :
  • :

Veselo i raspjevano: U Bijeljini održana Novogodišnja folk parada 2021.

U Bijeljini je, tačnije restoranu “Lovac” u centru grada, održana još jedna muzička manifestacija u organizaciji Extra Starsa, sedamnaesta po redu, ovoga puta Novogodišnja folk parada na kojoj je uzelo učešće više pjevača i revijalnih gostiju kao što su Hasan Dudić, Savo Radović, Ljupče Nedić i Đoko Marić.

Opis nije dostupan.

U revijalno-zabavnom druženju nastupili su Mladen Dolić Dola, Slobodan Đuranović, Ljubiša Vujanović Pop, Vedran Savić, Anđela Mrkaljević, Vuk, Miško Cvijetić, Radenko Jurošević i Velo Simić, te pomenuti Dudić, Radović, Nedić i Marić. Voditelj programa je bio Sale Janković, a izvođače su pratili braća Trifković, Stefan i Filip, klavijaturista Slobodan Sekanić, te gitarista Đojo Ilić i violinista Đole Despotović.

Novogodišnja folk parada je bila netakmičarskog karaktera i radilo se o muzičkom druženju kakvo je već nekoliko puta organizovano ranijih godina. I ovoga puta učesnici su bili više nego raspoloženi i puni pozitivne energije, a druženje kroz pjesmu i igru potrajalo je nešto duže od četiri sata.

Drago mi je da smo se okupili uprkos svim problemima koje nam zadaje virus korona i mjere ograničenja, ali i pored toga muzička manifestacija je u potpunosti uspjela i ostvarila svoj cilj, a to je druženje prije svega i prilika da se pjevači i menadžeri upoznaju, šire poznanstva i kontakte, ostvaruju neke nove saradnje što je, u krajnjem slučaju, motiv cijele ove priče koja uvijek odiše pozitivnošću i dobrom energijom –

organizator Zoran Kisić.

ekstra stars
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.