Search
Monday 24 June 2024
  • :
  • :

UŽAS: Komšija zgazio bebu, da ne bi prosuo trešenje po vozilu

UŽAS: Komšija zgazio bebu, da ne bi prosuo trešenje po vozilu!

Sedamnaestomjesečna Aleksandra Marković iz sela Nakučani kod Šapca, poginula je u četvrtak pred kućnim pragom kada je na nju automobilom naletio komšija Miroslav P. (67).

Kako saznajemo, Miroslav P. se pravdao da je od djeteta pomislio da je pas, pa da ne bi prosuo trešnje iz gajbica kojima je napunio automobil, odlučio je da ne koči!

U domu porodice Marković jecaji paraju nebo. Mnogobrojna rodbina, susjedi i prijatelji došli su da pomognu oko sahrane i da pokušaju da podijele bol sa roditeljima tragično nastradale Aleksandre.

Majka Radovanka (21) zanijemila je od bola, dok otac Borisav (28) besciljno luta dvorištem u nevjerici da njegove mezimice više nema.

– Dijete je pošlo za babom da bace smeće oko 19 sati. U tom momentu ovaj je naletio. Vukao je 50 metara tako upetljanu pod točkovima. Ma nije uopšte kočio! Da nisam otišao u bolnicu za djetetom, ja bih mu presudio što mi ubi unučicu – guši se djeda Zoran Marković u suzama, prenosi Kurir.

Uprkos silovitom udaru, malena Aleksandra davala znake života. Nažalost, nedugo po dolasku u šabačku bolnicu, zbog težine povreda dijete je preminulo.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, Miroslavu Petroviću određeno je policijsko zadržavanje, a u zakonskom roku bit će predat na saslušanje.

MM




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.