Search
Monday 10 August 2020
  • :
  • :

BUŽIM”USPJEŠNO ORGANIZOVANO DNEVNO DRUŽENJE ZA ČLANOVE I PRIJATELJE UDRUŽENJA

Dana 03.12.2019. godine, u sklopu programa obilježavanja međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Udruženje distrofičara Bužim je organizovalo veliko dnevno druženje članova i prijatelja udruženja.Fotografija Udruženje distrofičara Bužim.

U uvodnom djelu druženja, prisutnima se obratio predsjednik udruženja sa riječima dobrodošlice i prigodnom čestitkom povodom međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, a potom su pročitani prigodni referati o trećem decembru- međunarodnom danu osoba sa invaliditetom i samim aktivnostima udruženja. U nastavku programa, udruženje je izvršilo podjelu humanitarni paketa za članove udruženja.Fotografija Udruženje distrofičara Bužim.

Također, u ovom dijelu druženja, udruženje je uručilo specijalno govorno pomagalo za maloljetnog člana Aldina Nanića koje će mu mnogo olakšati komunikaciju sa okolinom. Na kraju uvodnog djela, udruženje je uručilo zahvalnice pravnim i fizičkim licima za dosadašnju podršku radu udruženja. Drugi dio ovogodišnjeg programa je bio zabavnog karaktera, u sklopu kojeg smo za sve prisutne obezbijedili bogat zabavni program uz DŽEKI BEND,  RAZIM MALIĆ…Fotografija Udruženje distrofičara Bužim.

Fotografija Udruženje distrofičara Bužim.

Fotografija Udruženje distrofičara Bužim.

Druženje je završeno u kasnim poslijepodnevnim satima. Sve ovogodišnje aktivnosti su organizovane u sklopu projekta “MI TO MOŽEMO I MORAMO”, kojeg finansira federalno ministarstvo rada i socijalne politike.

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.