Search
Monday 26 February 2024
  • :
  • :

U Bijeljini održana osamnaesta muzička manifestacija Folk promenada

Sinoć je u bijeljinskom restoranu Lovac održana još jedna muzička manifestacija Ekstra Starsa, ovoga puta jubilarna, osamnaesta po redu Folk promenada na kojoj se još jednom okupilo mnogo estradnih imena, odnosno pjevača, menadžera i diskografa poput direktora “Renomea” Siniše Kajmakovića. Svoje učešće uzeli su pjevači iz Beča, Sidneja, Beograda, Sremske Mitrovice, Pančeva, Teslića, Novog Grada i mnogih drugih gradova.Opis nije dostupan.

U revijalnom dijelu programa nastupili su Rade Lacković i Diki Trajković, u orkestru su se još jednom našli Đojo Ilić, Đole Despotović i Dražen Sekulić, dok je ulogu voditelja još jednom imao poznati autor i voditelj zabavnih emisija iz Beograda Sale Janković. Pored dobre pjesme i druženja, organizator Zoran Kisić pripremio je i prigodne nagrade za sve učesnike Folk promenade. Plaketu i Zlatnu notu za najbolju ljubavnu pjesmu dobio je Aurel Reli Bogdan iz Pančeva, nagradu za najbolji duet osvojili su Mladen Dolić iz Teslića i Dijana Dragić iz Novog Grada. Nagrada za najbolju baladu pripala je Nedeljku Šatari i njegovoj kćerki Ani, dok je treće mjesto Folk promenade pripalo Stanoju Jeliću iz Sremske Mitrovice. Drugo mjesto i nagarda manifestacije otišla je u ruke Đoke Marića iz Beča, dok je prvo mjesto osvojio Savo Radović koji je stigao iz dalekog Sidneja.

Plakete zahvalnosti i Zlatne note, kao revijalni gosti koji su podržali i uzeli aktivno učešće na ovoj muzičkoj manifestaciji, dobili su Rade Lacković i Diki Trajković. Organizator Zoran Kisić kaže da je Folk promenada samo jedno od niza muzičkih dešavanja u Bijeljini koja je pokrenuo 2016. godine festivalom Raspjevano ljeto, te da će sličnih dešavanja još biti u toku godine.

On ističe da je tek održana Folk promenada u potpunosti uspjela i da su učesnici i revijalni gosti više nego zadovoljni, dodavši da duguje veliku zahvalnost medijima koji su i ovoga puta podržali muzičku priču našeg grada odašiljući sliku pozitivne energije koja nam je danas svima više nego potrebna.

EstradaEkstraStars

(macanovici.net)

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.