Search
Thursday 30 November 2023
  • :
  • :

U Bijeljini održana folk parada Hit proljeća

U poznatom bijeljinskom restoranu Lovac sinoć je održana još jedna kulturno-muzička manifestacija Ekstra Starsa pod nazivom Hit proljeća. I ovoga puta, inače devetnaestoj po redu muzičkoj manifestaciji, okopio se zavidan broj izvođača narodne, etno i folk muzike.

Na sceni etno-restorana još jednom su se našli Đoko Marić, Savo Radović, Mladen Dolić, Dijana Dragić, Đojo Ilić, Anđela Mrkaljević, Saša Nebrigić Nebriga, Đole Despotović, dok je uloga revijalnih gostiju večeri pripala mladim sestrama Ljubici i Zorici Mrkaljević.

Više nego talentovane djevojčice, inače već uveliko poznate po odličnim vokalima i izvođenju etno i narodne muzike, sestre su izazvale najviše pažnje. Svoje oduševljenje niko nije krio od prisutnih gostiju, izvođača i publike.

Zoran Kisić, organizator ovih kulturno-muzičkih manifestacija i jedinog festivala narodne muzike Raspjevano ljeto, kaže da je ovo još jedno u nizu muzičkih druženja koje je Bijeljinu definitivno uvrstilo u kalendar bitnih kulturno-muzičkih dešavanja, napominjući da su ovakvi susreti više nego pozitivna i lijepa slika koja se iz srca Semberije odašilje u svijet, nadajući se da će svaka naredna menifestacija biti sve bolja i bolja.

Učesnici su i ovoga puta istakli da su zadovoljni organizacijom i pozitivnom energijom koja je vladala na pomenutom muzičkom druženju u Bijeljini. Kao i ranijih prilika, svi učesnici su dobili neku od prigodnih nagrada kao što su plakete i Zlatne note.

 

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.