Search
Monday 26 February 2024
  • :
  • :

TV Živa istina – posjetila Bujrum kuću u Ponjevićima

Da se tradicija još u Cazinu čuva, sam dokaz je naš cazinjanin Hasan Keranović iz cazinskog naselja Ponjevići. Njegovu Bujrum kuću posjetila je i TV Živa istina, koja je uradila sasvim jednu posebnu emisiju o tradiciji i Bujrum kući.

Opis nije dostupan.

 

Skoro svima nama je poznata Bujrum kuća, koja se nalazi u cazinskom naselju Ponjevići. Cazinjanin Hasan Keranović, koji već godinama radi volonterski na očuvanju tradicije i kulturne baštine. Hasan se zahvaljuje TV Živa istina na njihovoj posjeti Bujrum kući  i jako lijepoj urađenoj emisiji o Bujrum kući i mom zalaganju oko očuvanja tradicije!

Opis nije dostupan.

I sam je dokaz njegov rad i trud, pa često znaju mnogi mediji da posjete Bujrum kuću i zabilježe najljepše kadrove iz davnih vremena. Bujrum kuća Ponjevići i dalje vjerno čuva tradiciju od zaborava – zahvaljujući našem vrijednom čuvaru tradicije Hasanu Keranoviću.Opis nije dostupan.

Za nas portal macanovici.net Hasan nam kaze da se zahvaljuje tv živa istina iz Žvinica i kao mnogim drugima koji su ga podrzali svih ovih godina sa njim za ocuvanje bosanske tradicije i koji su posjetili Bujrum kuću….

Opis nije dostupan.

Ovde pogledajte video ,,,,,,

Opis nije dostupan.

 

 

izvor ,

macanovici.net

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.