Search
Friday 19 April 2024
  • :
  • :

Tužne slike: Pogledajte u kakvu školu idu djeca u Cazinu

gnjilvac

Politika nas je previše opteretila, ali je najgore kad ona ima vidljive i negativne utjecaje na najmlađe, jer oni ispaštaju i zadnji su u redu prioriteta. Cazin je grad koji se izgrađuje, vidljiv je napredak na brojnim mjestima, ali i jako je puni prostor koji se mora popravljati.

”Moje poštovanje, imao bih par pitanja, pošto sam redovni čitatelji i roditelj od jednog djeteta.

Moje dijete boravi u ovom razredu i pohađa školu u Gnjilavcu, u uvjetima koji su katastrofalni, opasne po djecu, pa bih vas molio ako možete malo da nam pomognete uz objavu da malo ovim vlastima otvorimo oči da su to ipak djeca koja žive u 21. vijeku a da pohađaju školu u ovakvoj učionici. Hvala vam unaprijed.- napisao je u svojoj objavi na našoj Facebook stranici čitalac portala Cazin.net.

Ovaj dobronamjerni poziv i apel treba poslužiti vlastima i grada Cazina, Unsko-sanskog kantona i viših razina, a sve su stranke tu zastupljene i odgovorne da ovo hitno riješe, ali i posvete se svim drugim našim školama i javnim ustanovama koje odgajaju ili školuju našu djecu. 

Također, kao društveno odgovoran medij, podržavamo svaku inicijativu naših čitatelja koji nam se jave s konkretnim prijedlozima i idejama za unapređenje života ili ispravljanje nepravde prema ljudima, a takvih je tema nažalost mnogo. 




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.