Search
Thursday 25 February 2021
  • :
  • :

Tuga velika: Preminuo i Edin Bratić, treća žrtva tragedije iz Bužima

Edin

Preminuo danas u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Srce Edina Bratića iz Brigova, koji je ranjen u tragediji u kojoj je ubijena i njegova supruga Aldina ipak nije izdržalo. Kako smo saznali, preminuo je danas u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Preminula je i treća osoba koja je bila teško ranjena u pucnjavi koja se desila 5. februara u Bužimu, potvrđeno je za portal,,,u Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Kako je rečeno na odjelu intenzivne njege Kantonalne bolnice u Bihaću muškarac koji je teško ranjen u pucnjavi u Bužimu, preminuo je danas oko 11:50 sati uslijed zadobijenih povreda. Ljekari su učinili sve što su mogli, no povrede su bile preteške.

Podsjećamo, u mjestu Gornji Brigovi, u općini Bužim 5. februara se dogodila tragedija u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna teško povrijeđena. Naime, kako je tada kazao portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić došlo je do upotrebe vatrenog oružja, što je rezultiralo ubistvom, ranjavanjem i samoubistvom. Nažalost, konačni epilog su tri smrtna ishoda.

Srce Edina Bratića iz Brigova, koji je ranjen u tragediji u kojoj je ubijena i njegova supruga Aldina, nažalost nije izdržalo i preminuo je danas u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

 

O detaljima dženaze i ukopa objavićemo naknadno.

cazin.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.