Search
Saturday 26 September 2020
  • :
  • :

TOMISLAVA priznala “Bilo bi mi žao da majka umre, a da me ne čuje u Nikad nije kasno!”

Tako se peva u Bosni! kaže EnesIMG_6659.JPG

Tomislava Jerković Tomi (46) dolazi iz Bihaća i majka je četvoro dece, a već ima i dvoje unučića. Tek osam godina se bavi pevanjem, a istetovirala je mikrofon, ružu i harmoniku.

– Maštala sam da budem pevačica i za to mogu da se zahvalim pokojnom ocu. Volela bih da može da me čuje. Ne slušam šta ljudi pričaju, to mi ranije jeste smetalo, čak je bilo i trzavica u braku zbog čaršijskih priča. I mužu sam rekla: Uvek ću pevati, sve dok mi Bog da glas i zdravlje. Bilo bi mižao da mi majka umre, a da me ne čuje u emisiji “Nikad nije kasno” – priznala je takmičarka, a potom dodala da joj je majka rekla da pozdravi i poljubi Žiku, kao i njena drugarica Safeta, dok je muž poslao poljubac Dragani Katić.

– Vi ste po meni već pobednik jer žena koja rodi i odgoji četvoro dece je heroj. Tako se peva u Bosni! – prokomentarisao je Enes Begović ,a onda je dodao da je tokom puta za Beograd u avionu sreo ministra trgovine Bosne i Hercegovine Mirka Šarovića koji je sve pozdravio i zamolio Žiku da ne plače.

IMG_6659.JPG

A kada je Tomislava otpevala “Požuri ljubavi, u moj zagrljaj” prvi se oglasio Sanja!

– Ubedljivo! Ludilo! Kako je počela da pevam ja sam se okrenuo Enesu i rekao fenomenalno, a on kaže Bosna je to! Vi ste za kratko vreme nama pokazali i koliko ste brižni jer ste spomenuli i majku, i decu, i unuke što je mnogo važno u ljudskom smislu.

– Kako reagujete na komentare koji se tiču vaših tetovaža, pitala je Andrijana, na šta je Tomi objasnila da se ne obazire.

– Kaže šolja, bogami, ti ideš dalje – rekao je kroz smeh Enes gledajući u praznu šoljicu za espreso.

Grand onlineKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.