Search
Tuesday 7 July 2020
  • :
  • :

Septembar u znaku Dalal: U utorak kontrolna punkcija koštane srži

Malena lavica Dalal iz Bihaća nedavno je pobijedila rak i izrasta u divnu djevojčicu, a svaka pozitivna vijest o njoj izmami nam osmijeh na lice.

Septembar je stvarno u znaku Dalal, mjesec je to u kojem slavi svoja dva rođendana – 06.09. kada će biti tačno godina dana od dana transplantacije i 26.09. kada je zapravo rođena.

A upravo danas hrabra djevojčica je na kontroli dok je za sutra planirana kontrolna punkcija koštane srži.

– “Molimo Boga da joj i ovaj put da snagu i da sve prođe u najboljem redu. Nadamo se najboljem rođendanskom poklonu – urednim nalazima punkcije”, poručili su roditelji na Facebook stranici Za Dalal koja je još aktivna i na kojoj administratori objave nove vijesti o djevojčici koja je ujedinila Bihać, Krajinu, Bosnu i Hercegovinu i dijasporu.

 

Naša princeza se polako priprema za polazak na kontrolu koja je predviđena za 09.09 a 10.09 kontrolna punkcija koštane srži.Naša Lavica je hvala Bogu svakim danom sve bolje i izrasta u jednu predivnu djevojčicu kojoj je ovaj mjesec jako bitan,mjesec u kojem slavi svoja dva rođenja.. 06.09 godina dana od dana transplantacije i 26 .09 kad nam je naša princeza rođena. Molimo Bog da joj i ovaj put da snagu i da sve prođe u najboljem redu. Nadamo se najboljem rođendanskom poklonu urednim nalazima punkcije🙏🙏. Budimo i ovaj put uz našu Lavicu❤️❤️ Dalal Vam šalje ljubav.

Cazin. Net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.