Search
Monday 22 July 2024
  • :
  • :

Selma Čavkić iz Bihaća je prvi pobjednik devete sezone “Nikad nije kasno”

.

Majka pjevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji “Nikad nije kasno“

 

Finale devete sezone šou programa “Nikad nije kasno” se održava večeras, a odabran je prvi pobjednik.

Dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobjednika najemotivnijeg šoua u regionu, a prvog je odabrala publike putem Facebooka.

Prvi pobjednik je Selma Čavkić iz Bihaća, koja je osvojila 23,8 posto glasova publike. Ona je rođena 18. aprila 1980. godine i oduvijek je maštala da bude pjevačica.

Karijeru je započela već sa 15 godina. Sa 16 je upoznala svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje.

Danas su u braku 27 godina i ima dvoje djece, sina od 26 godina i kćerku od 15 godina, te unuku koju je dobila u 37. godini.

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica “Zvezda Granda“ i majka pjevača Elvina koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji “Nikad nije kasno“.

Kada je riječ o SMS glasovima, pobjedu je odnio Sašo Bašeski, dok je prema odluci stručnog žirija najbolja bila Ružica Čavić Tomićević.

Foto: Grand online
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.