Search
Tuesday 4 October 2022
  • :
  • :

Saša Nebrigić Nebriga: Mnogo nagrada, uskoro i novi album

Saša Nebrigić Nebriga iz Beograda, svakako je jedna od najzanimljivijih ličnosti sa estrade, odnosno svestranom i veoma uspješnom čovjeku koji pjeva, piše i komponuje, kako za sebe tako i poznate kolege sa estrade. Inače, Nebriga je i dugogodišnji bokser, politički aktivista, ali i glumac koji se pojavljuje u nizu domaćih serija kao što su Bela lađa, Senke nad Balkanom i mnoge druge.Kada je riječ o estradi, Nebriga nam otkriva da će uskoro kompletirati album koji će objaviti za bijeljinski “Renome”.

 

-Da, u planu je u što skorijem vremenu objavljivanje mog novog albuma, ovoga puta za bijeljinski “Renome” Siniše Kajmakovića. Međutim, o detaljima ćemo drugi put, u svakom slučaju nakon razgovora sa direktorom Kajmakovićem koji će se uskoro desiti na muzičkoj manifestaciji Hit proljeća u Bijeljini, znaćemo više konkretnih detalja. Nastupaću na pomenutoj muzičkoj manifestaciji krajem aprila, a to će biti povod i našeg susreta kako bi dogovorili pomenutu saradnju.Interesantno je da je Saša Nebriga u proteklih nekoliko mjeseci dobitnik više priznanja i nagrada, kao autor ali i izvođač, učesnik nekoliko muzičkih manifestacija i festivala.

 

Upravo je u Bijeljini, na Folk paradi Zlatna jesen, dobio plaketu i Zlatnu Viktoriju za osvojeno treće mjesto pjesmom “Naša ljubav dobro ide”, a priznanje i nagradu je osvojila i njegova pjesma “Devojka lutalica, na muziku Hasana Dudića, a koju je izveo Raša Gavrić.

-Pored toga, drago mi je da sam dobitnik nagrade Multimedijalna ličnost 2021. godine od strane tv emisije “Pod sjajem zvezda” Draška Aćimovića. Zadovoljstvo je da sam izglasan za nagradu te emisije koju inače prenosi 67 televizijskih kuća Srbije, regiona i dijaspore. I sada na Sammitt Succes/Samit uspješnih ličnosti Balkana, 8. aprila 2022.godine, takođe sam osvojio nagradu za Multimedijalnu licnost – zaključuje naš sagovornik Saša Nebrigić Nebriga..

Estrada ekstra stars

 

 

macanovici.net

 

 

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.