Search
Thursday 18 July 2019
  • :
  • :

SADO HUŠIDIĆ NAKON SJAJNOG NASTUPA SA VELDINOM ALIBEGIĆ U „ZVEZDAMA GRANDA“:

eldina Alibegić i Sado Hušidić koji su oduševili žiri u prvom krugu “Zvezda Granda” i napravili potpuni haos, konačno su se predstavili u duetu. Sado i Mazo, kako su ih u šali prozvali, odabrali su pjesmu “Lutka za bal” Parnog valjka i raspametili sve u studiju. Šest DA je dokaz da je nastup bio sjajan posao….

Odličan posao

Svi članovi žirija su im čestitali na fantastičnom nastupu i poželjeli puno sreće u trećem krugu. Posebno ponosni na njih bili su Saša Popović i Snežana Đurišić koji su potrčali na scenu da ih izgrle i izljube jer su i oni odradili odličan

Sado Hušidić nakon nastupa kaže da još uvijek ne može vjerovati šta se desilo.

-Pa, mogu reći da mene euforija drži još od prvog pojavljivanja na sceni, tako da je ovih šest DA strašno godi – kaže oduševljeni Sado koji još sumira utiske.

-Saša Popović ipak ima nos za odlične spojeve što je i nastup potvrdio. Spremanja za nastup održavala su se u Beogradu, a s obzirom da smo mi udaljeni 400 kilometara bilo je malo naporno ali dva puta smo se sastali sa mentorima. Imali smo na repertoaru nekih pet pjesama, ali na prvu izvedbu pjesme „Lutka za bal“, znali smo da je to to – kaže Sado.

On je govorio i svom timu, te kako funkcionišu tokom rada i priprema za naredni krug.

-Naš tim je nekako povezan jer ovdje se nalaze kadidati koje nisu izabrali drugi mentori, pa stvara osjećaj odbačenosti, što naravno daje veću želju za pokazivanjem.

On i Veldina su imali poršku pordukcije, ali i stiliste koji se pobrinuo da nastup bude besprijekoran.

Kralj Dejan

-Imali smo i stilistu u našem timu, naš kralj Dejan Milićević koji se pobrinuo za izgled. Koreografiju i scenski nastup smo prepustili našoj mašti i nismo se puno zamarali oko toga samo smo si rekli – mašto budi interesantna – kaže Sado.

Nastupom su jako zadovoljni i njhovi mentori Saša Popović i Snežana Đurišić koji su im trčali u zagrljaj čim su okončali nastup.

-Saša i Snežana, naši mentori su ponosni na nas. Pored toga što su nam mentori rodilo se jedno fino prijateljstvo, što je i glavna svrha ovog šoua, da povezuje ljude i stvara nova prijateljstva – kaže Sado Hušidić.

Podrška iz Velike Kalduše

Sado otkriva ko je njihova najveća podrška.

-Najveća podrška dolazi iz našeg grada, Velike Kladuše, odakle dolazimo, nije bilo puno kandidata tako da imamo puno podrške od nasih sugrađana.

usn.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.