Search
Friday 19 April 2024
  • :
  • :

Pomozimo -Porodica Misaljević iz mjesta Kovačević treba našu pomoć

Pokrece se apel za porodicu iz Kovacevica tacnije Ramica put prema majdenu u Ćehići PROSICEV MAJDEN POZNA SVAKO koja je u potrebi i doslovno nemaju sta da jedu..
Covjek se razbolio i nije u mogucnosti radit..
Idemo pokazat humanost i ovaj put
Mubarek mjesec je ,hvatajmo dobra djela
Svaka donacija je dobro dosla ako nista bar podijelite apel dalje.

Porodica MISALJEVIC iz mjesta KOVACEVIC trenutno živi u jako trošnoj kući bez osnovnih uslova za život. Ne traže ništa luksuzno, osim suhog i toplog doma za život svoje PETERO djece.Može biti slika sljedećeg: trava

Organizator akcije,kaže kako je prilikom početka humanitarne akcije plan bio da se POMOGNE ZA HRANU I MALO SREDSTAVA ZA LICNU HIGIJENU ALI POSTO SE JAVILO DOSTA NARODA DA POMOGNE ONI SU DIO PREKIPLJENOG NOVCA OKRENULI U NOVU IZGRADNJU KUCE .
Tako da APELUJEMO DA SE NASTAVI POMAGATI OVOJ PORODICI U IZGRADNJI DA SE ZATVORI JEDAN SPRAT I DA ADAKVATAN STANDARD ZA ZIVOT TE PETRO DJECE I NJIHOVIH RODITELJA.
Kontakt telefon je: 061-685-829
AIDA MISALJEVIC.
Može biti slika sljedećeg: tekst "KIB KOMERCIJALNO-INVESTICIONA BANKA dd VELIKA KLADUŠA Podružnica Cazin KARTICA DEVIZNOG RAČUNA MISALJEVIĆ (Izet) AIDA Prezime i ime PARTIJA: 1650203446 IBAN: BA39 1980 1650 2034 4640 Broiračuna Broj"
macanovici.netKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.