Search
Saturday 31 October 2020
  • :
  • :

Podrška jedinog političara s državnog nivoa održanim protestima u Bihaću

Senad Šepić

Nakon završenih večerašnjih protesta i izgovorenih zahtjeva građana kojima se želi rasteretiti ovaj kanton od nekontrolisanog prisustva migranata, svoje najavljeno učešće i podršku dao je i predsjednik Nezavisnog bloka, kao jedini koji je s državnog nivoa svojim prisustvom iskazao jasan stav i odlučnost da se u narednom periodu, kao i do sada, posveti rješavanju navedenog problema..

 

“Ovo je opravdan vapaj naroda koji podržavam i koji zaslužuje da mu država osigura zaštitu za njega, porodice i njihovu imovinu.

Nije narod Krajine protiv ljudi koji su u nevolji, to je pokazao godinama, ali je razočaran odnosom institucija i neradom onih čiji je to posao, koji su morali pravedno rasporediti ovaj teret krize na prostor cijele BiH i biti uz narod Krajine u svim ovim teškim trenucima dosad.

Krajišnici su bili i ostaju dostojanstveni, neće dozvoliti nikome da ih manipulira i vjerujem da će biti jedinstveni i u ovoj situaciji i zajedno sa svim odgovornim institucijama države iznaći najbolja rješenja¨.- izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

Izvor:  Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.