Search
Monday 22 July 2024
  • :
  • :

OVA DVA BOSANCA SU IMALI NAJJAČI DUEL NA SNIMANJU ČETVRTOG KRUGA ZG: Saša Popović se šokirao, žiri nije znao kako da ih komentariše

OVA DVA BOSANCA SU IMALI NAJJAČI DUEL NA SNIMANJU ČETVRTOG KRUGA ZG: Saša Popović se šokirao, žiri nije znao kako da ih komentariše!

U srijedu na snimanju prve emisije četvrtog kruga bilo je jako burno a mnogi takmičari su završili u baražu, ali ipak jedan duel je ostavio najbolji utisak na cijelu emisiju.

 

Naime, u duelu su se našli Elmedin Kadrispahić i Adnan Nezirov, obojica su izdominirali na sceni Zvezda Granda tako da je rezultat glasanja žirija bio 7-7, Popović nije htio ih direktno pošalje dalje a nakon kratkog baraža žiri je morao da glasa. Rezultat je 5-2 za Adnana koji je prošao direktno dok je Elmedin iz baraža.

 

I sam Saša Popović koji se šokirao kad je vidio da su obojica bili feomenalni priznao da je ovo najjači duel do sada u Zvezdama Granda. Žiri je imao samo riječi hvale za njihove nastupe a ovu emisiju moći ćete pogledati u nekim od narednih emisija.

 

 

 

MM

 

 

 

macanovici.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.